Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/6/f/orustmat.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/6/f/orustmat.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-facebook-twitter-widget/simple-facebook-page-plugin.php on line 352 9 okt Förstudie Orust Mejeri Välkomnar till öppen föreläsning "NYTTAN AV MJÖLK" - Orustmat
070-348 34 71
info@orustmat.se

9 okt Förstudie Orust Mejeri Välkomnar till öppen föreläsning ”NYTTAN AV MJÖLK”

Kulturhuset Kajutan, Henån, 9 okt kl 19, fri entré


”Karin Jonsson är nutritionist/näringsfysiolog och doktor i Livsmedelsvetenskap. Hon kommer att belysa mjölken ur ett hälsoperspektiv och reda ut bland motstridiga budskap om mjölkens vara eller icke-vara som ett hälsosamt livsmedel.

Magnus Oscarsson är Riksdagsman för KD och har tidigare varit bonde, snickare och slöjdlärare. Han sitter i Jordbruksutskottet och han brinner för att vi ska ha en strategi för att utveckla jordbruket istället för att avveckla. Han kommer att belysa mjölkbönders villkor, kossors betydelse för landskapet och vår självförsörjningsgrad.

Provsmakning av några lokala mejeriprodukter.
Vi avslutar kvällen med dialog om förutsättningarna för ett lokalt mejeri på Orust.

Kvällen ingår i en förstudie om att starta ett lokalt mejeri på Orust.
Info: Maria Schmidt Larsson, projektledare, 0705 835 435, www.facebook.com/OrustMejeri

Arrangörer är: Studieförbundet Vuxenskolan, som driver förstudie Orust mejeri finansierat av Leader Södra Bohuslän, samt Orust Mat och LRF.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Comments are closed.